Az Ön saját blogja az 50plus-Klubban

Pontosan mi a blog?

Egy blog a nyilvánosság számára látható napló vagy újság. Egy blog a szerzője (blogger) és az olvasói számára egyszerűen kezelhető médium a saját élet egyes elemeinek bemutatására és vélemények megfogalmazására gyakran különleges témákban. Információk, gondolatok és tapasztalatok megosztását szolgálja.

Érdemes blogot létrehozni idősek számára?

Éppen az 50 év feletti generáció az, aki sokszor fenntartásokkal kezeli az új, komplex médiumot, az internetet. Ezek azonban legtöbbször indokolatlanok. Idősebb emberek is könnyen tájékozódnak az 50plus-Klubban és új blogokat hoznak létre. Sok olvasó nagyra értékeli, ha mások tartalmas élettapasztalatait és izgalmas történeteit olvashatja. Az, hogy általános témákról, vagy bizonyos élményekről és történetekről van-e szó, arról a blogger maga dönt.

Az idősek blogja csak egy kis időtöltés?

Egy blog idősek számára először egy kis délutáni időtöltésnek tűnik. Talán az is. De azért nem annyira unalmas. Hiszen a szövegekkel a szerző az olvasóhoz fordul. A jó cikkeket alaposan át kell gondolni, gondosan kell megírni, és a legjobb esetben fényképekkel illusztrálni. Minél igényesebb a munka, annál több olvasót tudhat magáénak a blogger nap mint nap. Nem ritka, hogy egy jó cikk megírása időigényes, mielőtt megjelenhet. De érdemes, venni a fáradtságot. A minőséget a végén a látogatók száma mutatja.

Érdemes!

Sok ember számár a blog felszabadítóan hat, történetek elmesélése a múltból vagy a megszerzett tudás továbbadása. Az 50plus generáció ezért is alkalmas arra, hogy az idősek blogját életre keltse, amelyet azután rendszeres időközönként, érdekes cikkekkel tölt fel. Akkor is, ha első próbálkozásra nem sikerül, érdemes türelemmel lenni: Az olvasók elégedett hozzászólása a a blog üzemeltetőjének megérdemelt jutalma. És végül, a blogolás jó szórakozás!

Az 50plus-Klubban egy saját blog áll rendelkezésére a történetekhez és elbeszélésekhez. Engedje szabaddá a gondolatait és írja le a tapasztalatait és élményeit.

Regisztrálok ingyen!