Viola33 és Hoboka sikertörténete

Viola33 és Hoboka sikertörténete

12 | 7592 Hívások

Férjemmel az elmúlt év október 20-án ismerkedtünk meg az 50plusz-klub által. Mindketten 81 évesnél idősebbek voltunk és hasonló volt az élettörténetünk, ugyanis mindketten özvegyek voltunk és ugyancsak a negyedik házasságunkat kezdtük el. Mindketten már dédszülők vagyunk és egyedül éltünk a saját tulajdonú lakásunkban.

Tíz nap elteltével találkoztunk, Nyíregyházán, a lakásomban, férjem ugyanis Budapesten lakott. Ezalatt a klub által leveleztünk és telefonon beszélgettünk, sokszor több órán keresztül.

 

Férjem megékezett Nyíregyházára. Első élő találkozásunkkor olyan szerelmet éreztünk egymás iránt, hogy fiatal korban sem éreztünk ilyen érzelmi vonzalmat. Azóta is megmaradt közöttünk ez az érzés és vonzalom, így ez év május 23-án Budapesten házasságot kötöttünk és a férjem házába költöztem. Ez azért is nagy szó, mert így gyönyörű családomat elhagytam, fiamat, két unokámat és öt dédunokámat.

 

Ebből is látható, hogy sikerünk magyarázata az, hogy hittünk abban: öreg korban is megtalálható az igazi szerelem.

 

Hálás szívvel köszönjük az Önök közreműködését, mert ez nem történhetett volna meg az  Ötvenen túliak klubja és Emma nélkül, akinek külön köszönet jár.

 

 

2015.06.24.                                                             Viola 33 és Hoboka--

Szerkeszt., 29.06.2015