Egy szingli férfi gondolatai az együttélésről..

Egy szingli férfi gondolatai az együttélésről..

8 | 2655 Hívások

Egy szingli férfi gondolatai az együttélésről..

Mindannyian találkoztunk már megrögzött szingli férfiakkal, akik ugyan hódítani akarnak, de amint komolyabbra fordulna a helyzet, máris kihátrálnak. Az ő tipikus gondolataikat szedtük össze egy csokorba, egyrészt a kacagásért, másrészt azért, hogy még időben megszólaljon a vészcsengő az Ön fejében, mert sajnos tény, hogy a megrögzött szingliségről a mi kedvünkért sem fognak lemondani ezek az urak!

 

Lássuk tehát a tipikus szingli gondolatmeneteket!

 

- Nem tudnám elképzelni, hogy egy nő cirógassa a hajamat, kirázna a hideg és az jutna eszembe, hogy biztosan akar valamit. A nők olyan rafináltak tudnak lenni!

- Nem tudnám elviselni, hogy kivegye a kezemből a távirányítót, amikor meccset nézek, és átkapcsoljon valami hülye beszélgetős műsorra, amit én ki nem állhatok.

- Nem hiszem, hogy képes lennék lemondani a pacalpörköltről vagy a csülkös bablevesről, ami persze hangoskodik, amikor a gyomorból elindul a béltraktusba, de hát ilyen csemegékről egy nő miatt biztos, hogy nem mondanék le.

- Megőrülnék, ha rendet tenne valaki az íróasztalomon, és hetekig kergetne vele az őrületbe, hogy semmit nem találnék. Nekem az a rend, amilyen kupisan én elpakolom a papírjaimat, meg mindenemet, és azt sem szeretném, ha állandóan figyelmeztetne egy nő, hogy mekkora kupleráj van az íróasztalomon.

- Megbolondulnék, ha esténként beszélgetni kellene egy nővel csacskaságokról, például, hogy milyen lett a frizurája, mert fodrásznál volt, és nem vettem észre, vagy az új műkörméről, mert lecserélte a régi fazont.

- Még inkább megbolondulnék, ha politikáról akarna kérdezgetni, utána pedig az ő politikai meglátásait kellene végighallgatnom, miközben a híradót nézném a Tv-ben, ha hagyná.

- Semmi szükségem rá, hogy egy nő folyamatosan figyelmeztessen: sokat iszom, túl sokat kávézok, és le kellene szoknom a cigarettáról, mert egészségtelen. Semmi szükségem ilyen dresszúrára, mivel hogy ezt mind én is tudom, de azért nem szokok le semmiről, mert így szeretem az életemet, szóval semmi szükségem egy nőre, aki elmondaná mindazt, amit én is tudok.

- Semmi szükség arra sem, hogy esténként különböző elvárásai legyenek velem szemben, például frissen zuhanyozva, illatosan beleüljön az ölembe, amikor éppen Tv-t nézek, és megkérdezze, hogy mikor bújunk ma ágyba.

- Az is elképesztő, hogy mennyire nem tudnak hallgatni a nők, állandóan jár a szájuk, és egy percig nem hagyják abba a pletykálkodást, mikor engem egyáltalán nem izgat, hogy a főnöke mekkora tuskó, és az sem, hogy a kolléganője már megint új ruhát vett magának, pedig kevesebbet keres, mint ő.

- Az is szörnyű lenne, ha tőlem szeretne új ruhát kapni, de mi lenne akkor, ha nyaralni akarna velem, amit persze én fizetnék, és vagy jól érezzük majd magunkat, vagy nem, az enyém a rizikó. A csúcs viszont az lenne, ha új kocsit szeretne, amit persze nekem kellene fizetnem, ha nem tudom kápében, akkor a részleteket is törleszthetem, mivel ő pillanatnyilag nem hitelképes.

De közben ott vannak azért ezek a gondolatok is...

Pedig milyen jól esne, ha néha valaki megcirógatná a hajamat, puszta kedvességből, vonzalomból, és semmit nem várna érte cserébe!

Néha jól esne, ha valaki kivenné a kezemből a távirányítót és inkább átölelne, mert szeretetre vágyik, hiszen a Tv-t már néztem eleget.

És az milyen jól esne, ha egy kedves nő megfőzné a kedvenc ételemet, a csülkös bablevest, és nem érdekelné, hogy mekkorát szól, mert együtt nevetnénk saját magunkon.

És milyen jó lenne néha csacskaságokról beszélgetni egy gyönyörű nővel, mert nem kell mindig politika, meg foci, más is van a világon.

Elképesztően jól esne, ha valaki szeretetből figyelmeztetne arra, hogy önpusztító, ahogyan élek. Az is, ha esténként tisztán, illatosan az ölembe ülne, hogy elcsábítson. Képes lennék azt is végighallgatni cserébe, hogy milyen hülye a főnöke meg a kolléganője.

Na és, ha akar egy új kocsit, akár még arról is beszélhetünk, hiszen tudom, hogy szegény nők mennyivel kevesebbet kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak.

De az íróasztalomhoz nem nyúlhat senki, mert azért tényleg ölni tudnék!

 

Fotó: Adobe_Stock/fizkes

 

 

 

 

 

Szerkeszt., 04.06.2020

lillian62
0 | 12.06.2020, 17:08

Egyet értek veletek, mindkét nem szemszögéből .

Micimama
0 | 12.06.2020, 08:36

Igen,a szingli férfi vagy nő,nem azért szingli mert le tud mondani berögzött szokásairól,sőt foggal körömmel ragaszkodik!
Nem is szükséges lemondani,a nehézség abban rejlik ,hogy el tudjuk fogadni
a másikat!Őszes berögzött szokásaival!!!
Fiatal kórban,ezek a dolgok fel se merülnek,de most?
Minden számít,alkata,étkezés szokásai,sportolás,politikai hová tartozás,nem utolsó sorba a szex!Mintha versenyt futnánk ,pláne az én koromban ,az idővel,a párkeresésben!

Laszloka
0 | 07.06.2020, 23:00

Zsuzsa ugyan már, ne viccelj! Egy magazinból kimásolt képpel akarsz te kapcsolatba kerülni ? :-) Inkább innen válogass szerintem.. jobban jársz. ;-)

L.

jutiq60
3 | 06.06.2020, 08:48

Ez egy tipikusan olyan levél, amit valaki más írt. Tele van hasonlóval az internet :-) És persze ez ugyanolyan mint a megtörtént esetekről szóló filmek. Attól, hogy megtörtént, még lehet csapnivaló a róla készült film, sőt akár még valószínütlennek is hathat.
Míg egy merőben kitalált történetet nagyon is Igazinak érezhetünk!
Ezekkel a levelekkel is így áll a helyzet. Ez a konkrét levél nekem nagyon hamisnak tűnik, még akkor is ha valóban egy létező agglegény írta, amin egyébként nagyon csodálkoznék ....

Simi12
3 | 04.06.2020, 23:03

Én elhiszem hogy ezek lehetnek szingli férfiak gondolatai, annál is inkább mivel a szingli nőknek is vannak hasonlóak.
Én is vallom hogy egy darab kolbászért nem feltétlen veszünk meg egy egész disznót, ha meg már a kolbász sem az igazi akkor meg pláne nem. :DDDD

Kicsit komolyabban a saját szingli gondolataimról:

Megőrülnék ha mindíg mindenről be kellene számolnom, ha nem akkor és oda mehetnék amikor és ahová akarok.
Nem bírnám elviselni ha mindenbe beleszólna, okoskodna.
Megfojtanám ha kertészkedés közben ott lihegne a sarkamba és nem tudnám kiélvezni a természet adta csendet.
Nem tolerálnám ha a lakásban az általam megszokott rend helyett rendetlenség uralkodna és állandóan pakolni, takarítani kellene utánna és sorolhatnám. :))

Ugyanakkor olyan jó volna szeretni, odabújni, kedvébe járni egy férfinak, megsütni a kedvenc sütijét, megfőzni a kedvenc ételét. Ha fontos lennék számára, ha tudnám hogy mindig számíthatunk egymásra.
Néha elpakolni utánna , ha morognék átölelne, megcsókolna és már nem is haragudnék.
Ha megeszélhetném vele az élet, életünk dolgait. Ha néha azt mondaná hogy nem jól gondolok valamit és én tudnám hogy érdemes meghallgatni a véleményét.
Nem feltétlen egyedül menni bárhová hanem vele kézenfogva.

Én azt gondolom hogy minden szingli férfiban, nőben vannak egymásnak ellentmondó gondolatok. :)))

Laszloka
2 | 04.06.2020, 22:42

Kacagás ? Messze vagyok tőle. Ez eléggé gyengusra sikerült; sok az ismétlés benne, akár a tv-ben.

L.

rezedavirag
3 | 04.06.2020, 20:10

Nem akarom bántani a szingli férfiakat , de szerintem sokat várnak el egy nőtől, és sokat képzelnek magukról , olyanok is akik sokkal kevesebb értékkel rendelkeznek egy nőnél
Optimális esetben , nem bántanám az iróasztalát :-)))