Miben segíti a társkeresőt az új év kezdete?

Miben segíti a társkeresőt az új év kezdete?

0 | 376 Hívások

Télen vagy nyáron könnyebb megtalálni életünk párját? Elsőre talán hisszük, hogy nyáron, de nem árt tudni az alábbiakat!

 

Azt hihetnénk, hogy a társkeresés nyáron a legkönnyebb, hiszen olyankor minden színes és vidám, a legtöbben nyaralnak és rózsaszín napszemüvegben eszik a vattacukrot. Gondolkozzunk el ezen egy kicsit együtt!

 

Fektesse be jó helyre a karácsonyi energiákat!

 

Az új év első hónapjában túl vagyunk a szeretet ünnepén. Ez sokakat feltöltött, hiszen sokan érezhették úgy, hogy számítanak. Nem csak az ajándék miatt, hanem mert a nagy sürgés-forgásban kölcsönösen gondoskodhattak valakiről. Csakhogy nem mindenkinek teltek ilyen jól az ünnepek! A magányosan élő embereket ahelyett, hogy feltöltenék, mindinkább lehangolják az év végi ünnepek, hiszen nincs kivel együtt tölteniük a karácsonyt, és boldog új évet sem tudtak kívánni senkinek.

 

Ha Ön azok közé tartozik, akik családban töltötték a karácsonyt, használja ki az év elején ebből merített energiát! Próbáljon meg most ismerkedni és jusson el odáig a beszélgetés, hogy elhívja partnerét valahová! A nehéz döntéseknél sokat segít bármilyen előzmény, ami motiváló, ezért fektesse be most a kapott energiát valami ennél is többe!

 

Abban az esetben, ha a karácsonyt egyedül töltötte, az is a töltődés egy fajtája. Nincs jelentősége, hogy pozitív, vagy negatív energiáról van-e szó, ha a hasznát vesszük figyelembe! Fordítsa a felgyülemlett negatív energiát valami jóra: próbálja meg most megtalálni a szerelmet újévi fogadalomként! Használja fel tudatosan ezt a töltöttséget, hiszen nem véletlen, hogy a Valentin nap február 14-re esik! Fogadja meg, hogy idén a Valentin napot nem fogja egyedül tölteni!

 

Mi könnyebb télen az ismerkedésben?

 

Decemberben, amíg tart az utcákon a karácsonyi vásár, mindenki kezes bárányként viselkedik egymással. Ilyenkor is érdemes próbálkozni, de a tél többi időszakában sincs veszve minden!

 

Télen bárhol ismer meg valakit, a hidegből mindketten be akarnak majd húzódni valahová. A hideg időszakban – valószínűleg az ösztönünkből eredően – sokkal jobban egymásra vagyunk utalva, mint máskor. Az ismerkedés során előbb-utóbb okkal bújunk egymáshoz a hidegben, és sokkal meghittebb a teázás is egy csendes helyen bevackolva, mint nyáron a strandokon.

 

Ha el tudja képzelni a különbséget, akkor az sem titok, hogy ilyenkor kevésbé felületesen ismerkedünk. Nyáron a figyelmünk sokkal megosztottabb, míg télen bensőségesebbek a találkák. Míg egy szabad tengerparton minden bikini után megfordulunk, télen akárhol vagyunk, a gyertyafényre, a kandalló látványára vágyunk. Az otthon melege vagy az éttermi gyertyafény egy olyan biztonságérzetet kelt tudat alatt mindkét félben, ami sokkal vonzóbb, mint a nyári harsány koktélozgatás, amit egyébként is szívesebben tesz az ember társaságban.

 

További előny a nyári ismerkedéssel szemben, hogy elkerülhető a testünk méregetésével társuló beszélgetés, ami zavarba hozza az embert. Sokkal magabiztosabb a kezdeményezés, ha partnerünkön azt látjuk, hogy a belső értékeinkre kíváncsi, nem a méreteinkre, vagy épp a testi adottságainkra.

 

Szóval biztos, hogy nyáron könnyebb a társkeresés? Hiszen a vágyakozás épp télen a legnagyobb bennünk!

 

Végül is ne feledje hogy jön a Valentin nap a szerelem és a szeretet napja február 14-én! A tökéletes alkalom arra, hogy már kettesben töltsön meghitt pillanatokat...

 

 

 

Szerkeszt., 14.01.2022