Egy kellemes este kettesben – tippek

Egy kellemes este kettesben – tippek

3 | 823 Hívások

Egy kellemes este kettesben – tippek

 

Akár vannak gyerekeink, akár nincsenek, a párunkkal kettesben töltött idő általában újabb töltetet ad a közös életünknek. Ezért érdemes időnként időt szakítani arra, hogy kettesben legyünk, ne lógjon a nyakunkon a család, a barátok. Természetesen lehet otthon punnyadni, de szervezhetünk igazi kimozdulós, randevúszagú programokat is.

 

TV-maraton kontra mozi

Ha esetleg nem szeretnénk kimozdulni, jobb szeretnénk az otthon melegében maradni, akkor választhatunk olyan filmet vagy filmeket, amit már rég meg szerettünk volna nézni, de még nem sikerült rá időt szakítani. Készüljünk valami könnyed vacsival, pizzával, rágcsálnivalóval, finom borral, sörrel vagy üdítővel, mindenkinek ízlése szerint. Aztán hangolódjunk egymásra, élvezzük a filmet és egymás társaságát.Ha nem szeretnénk otthon punnyadni, akkor pedig irány a mozi. Érdemes kihasználni a kedvezményes lehetőségeket.

 

Játékos este

Ha van kedvenc játékunk, amivel szívesen foglalatoskodunk, legyen az akár póker, társas vagy akár szókirakó, bármelyikkel jól tudtok kettesben is szórakozni. De, ha a barátainkkal például páros randit szervezünk, akkor még élvezetesebb lehet a győzelemért folytatott küzdelem.

 

Séta, túra

Ami nem megszokott a hétköznapjainkban, az mind kikapcsolódásként, töltőerőként tud hatni a párkapcsolatunkra. Menjünk el csak úgy andalogni a városban, nézzük a fényeket, a látványosságokat, de így a téli ünnepek közeledtével akár belevethetjük magunkat a karácsonyi forgatagba is. Felfedezhetjük a saját városunkat is, rácsodálkozhatunk a korábban nem látott nevezetességekre.

 

Gyertyafényes vacsora

Hangulatos gyertyafényes vacsora édes kettesben, talán az egyik legromantikusabb formája a kettesben létnek. Válaszhatjuk a jól bevált, megszokott éttermünket vagy esetleg kipróbálhatunk új helyeket, ahová más esetben nem tudnánk elmenni. Persze otthon is főzőcskézhetünk együtt, ami még bensőségebbé teheti az együttlétünket.

 

Közös masszázs

Az illusztrisabb masszázs szalonok ajánlanak romantikus páros masszázslehetőséget is pároknak. Az andalító zene, a masszázs okozta ellazulás jó hatással lehet az idegrendszerünkre, és kiválóan segíthet az egymásra hangolódásban is.

 

Jakuzzi

A masszázs mellett egy kellemes pezsgőfürdőzés kettesben nagyon jót tud tenni a közös rezgéshullám megtalálásához. Utána jöhet az összebújás a meleg, pihe-puha ágyikóban.

 

Kiállítás

Ha érdeklődünk a művészet iránt, akkor érdemes a közös programok közé bevenni a múzeumlátogatást vagy kiállítás megnyitókat. Jó móka lehet, amikor közösen tudunk véleményt nyilvánítani, esetleg ütköztetni azokat egy-egy műalkotás előtt.

 

Téli örömök

A tél közeledtével a téli sportok szerelmeseinek ajánlott közös program lehet a szánkózás vagy a korcsolyázás, mindkettő kellemesen elfáraszt, de egyben fel is tölt, ráadásul mindezt együtt csinálhatjuk. Ráadásul manapság már nagyszerű kivilágított pályák vannak, tehát ilyen programot este is csinálhatunk.

Természetesen a közös programlehetőségek sora nem merül ki ennyiben, számos jó programot találhatunk, ha együtt akarjuk tölteni az esténket. De a legfontosabb mindegyikben a kettesben eltöltött idő.

 

 

 

Szerkeszt., 14.11.2019

Ehhez a cikkhez jelenleg nem tartozik hozzászólás.