Egy szingli nő gondolatai az együttélésről..

Egy szingli nő gondolatai az együttélésről..

4 | 842 Hívások

Egy szingli nő gondolatai az együttélésről

Vajon a szingli nők másképpen gondolkodnak, mint a családos nők? Azt gondolhatjuk, hogy egész biztosan, mert mást akarnak az élettől, más ritmusban élnek, mást tartanak fontosnak. De valóban így van?

 

Nézzünk néhány tipikus szingli női gondolatmenetet!

- Nem szeretném, ha egy férfi azt gondolná, hogy megkapta velem több az egyben funkciójú robotját, aki takarítónő, házvezető, szakácsnő, gyermekcsősz és szerető is egyben.

- Biztosan nem tudnám elviselni, hogy amikor épp leülnék egy jó kis filmet megnézni, kikapná a kezemből a távirányítót, mert kezdődik a focimeccs, amit semmiképpen nem lehet kihagyni. Azt az idegtépő hangerejű gólörömöt sem szeretném végigszenvedni, amit esetleg kedvenc csapata megszerzett. De a „nincs szemed spori” és ennél durvább felháborodásokra sem vagyok kíváncsi.

- Nem örülnék neki, ha állandóan felhajtott WC ülőke várna a mellékhelyiségben.

- Minek nekem férfi? Azért, hogy pakoljak utána naphosszat? Itt egy zokni, persze a párja nélkül, ott egy alsónadrág, meg a póló a kanapé karfáján. Hiányzik ez nekem?

- Kiszaladnék a világból, ha a politikai okfejtéseit kellene hallgatnom, vagy esetleg valami tuti biznisz lehetőségről alkotott tévhiteit. De az autómárkák teljesítmény adatait sem bírnám ép ésszel végighallgatni.

- Megőrülnék, ha ferdén szerelné fel a polcot és a „jó az úgy is, hiszen a kirívó a divat” felkiáltással nyugtázná a munkát.

- Tőle sem, de a haverjaitól sem szeretném megkapni, hogy a nők csak állandóan pletykálnak, mikor egy férfi sem tudja megtartani, amit hallott a kollégájától, vagy ami az utcán történt.

- Érzékenyen érintene, ha a ruháimat, a hajamat vagy az alakomat kritizálná. Nem tudja, hogy egy nő mindig szépnek akar látszani? Éppen ezért szükség van a manikűrösre és a kozmetikusra is. De persze ő is megfordulna egy csinos nő után. Azonban, ha engem néz meg valaki, akkor máris jön a kérdés, hogy ki volt ez? Miért riszálod magad?

- Egy állandó pasi mellett minden nap főznöm kellene? Ráadásul „tartalmas kajákat”? Csülökpörkölt, nokedli, hurka, kolbász és kovászos uborka? Na, hát ez biztos nem lenne az én háztartásomban! Ha pedig ő venné birtokba a konyhámat, abban sem lenne köszönet.

- Nem viselném el, ha a buldogját kellene kerülgetnem, mert az milyen menő, ha ilyen kutyája van valakinek.

- Egy idő után talán még gyerekeket is szeretne? Majd én tudom, mikor akarok anya lenni!

 

De ha bele gondolok, nem biztos, hogy minden csak fekete és fehér.

- Néha elfog az érzés, hogy jó lenne már egy kisbaba. Szívesen venném, ha valaki fogná a kezem az utcán, és tartoznék valakihez. Boldogan tudnám nézni, amint birkózik a kisfiunkkal az ágyon vagy a nyakába kapja a kislányunkat – vagy épp az unokákat!

- Jól esne, ha főzne rám valaki, még ha csak egy spagettit is. Esetleg van olyan férfi is, aki néha ágyba hozná a reggelit?

- Egy focimeccsnek is lehet jó a hangulata, ami esetleg engem is magával ragadna. Felugorhatnánk együtt is a kanapéról egy nagy gól után és össze is ölelkezhetnénk örömünkben.

- Lehet, hogy a fél pár zoknijának is megtalálnám a párját, ha nem húzom fel magam? Vagy jó lenne neki vásárolni újat, esetleg még egy inget is.

- Isteni lenne odabújni egy férfihoz a kanapén, amikor csakis az én kedvemért nem akciófilmet, hanem egy vígjátékot választ ki, mert a romantikus film azért már túlzás lenne a részéről. „Anyukám gyere, mozizzunk egy jót!”

- Lehet, hogy lenne kedvem többször főzni? Ruhát is kevesebbet vennék, mert bármiben jól érezném magam?

De a fodrászról és a manikűrösről azért nem mondanék le, az egyszer biztos!

 

 

Fotó: Adobe_Stock/goodluz

Szerkeszt., 25.06.2020

Hannaroza
0 | 28.06.2020, 09:18

Időfecsérlés vegigolvasni is!
Az ilyen single nők,ne is keressenek társat! Felesleges nekik,jól megvannak magukkal.

rezedavirag
0 | 26.06.2020, 19:51

Már 60 feletti szingliként tudok véleményt mondani!
Gyermek vállalási nézet különbség már kiesett
Tv irányítót viheti arra a csatornára ahova akarja , van még 2 tv a lakásban azon kívül!
Egy elképzelt . ideális társra vágyik sok szingli nő!
Vannak tól- ig határok ami szóba jöhet
Sajnos az okokat , hogy továbbra is szinglik maradunk . ezerszer boncolgattuk már .
Van akinek sikerül van akinek nem!
Nem tudunk mást tenni bele kell törődni , hogy egyedül éljük le hátralevő életünk, .....elveszett paradicsom- vagy maga a paradicsom... nézőpont kérdése

Laszloka
1 | 26.06.2020, 00:05

Jaj, Istenkém ! Nincsen másik szerzőjük ? Vaaaaan ? Iiigen? Csak ő szabadnapos ? :-))