Valentin-napi kedvességek

Valentin-napi kedvességek

0 | 1160 Hívások

Valentin-napi kedvességek

A Valentin-nap kitűnő alkalom arra, hogy felhívjuk magunkra kiszemelt jövendőbelink figyelmét! Emberek vagyunk, ezért anélkül, hogy tudnánk róla, mindkét nem számára a legnagyobb ajándék a nyugalom. A nyugalomról azonban más elképzelése van a férfiaknak és mást jelent a nőknek. Lássuk, hogyan lehet Bálint-napon kedvébe járni mindkét nemnek!

 

Mi kell a nőnek? Tippek Valentin-napra

 

A nők számára a nyugalom a tökéletesség elérését jelenti. Szeretik, ha éreztetik velük, hogy nők és a tenyerükön hordozzák őket. Nem hiába vágyakoznak a tengerpartokra, a mesebeli kék lagúnákba, ahová beleilleszkedve a legszebb ruhájukban a legszebbek akarnak lenni kedvesük, vagy majdani partnerük számára. Sok más módja is van annak, hogy egy ehhez hasonló érzést nyújthassunk a hölgyeknek!

 

A legegyszerűbb módja ennek egy 2 személyes wellness hétvége, ahol a megfelelő szolgáltatások igénybevételével kellő figyelmet kap a gyengébbik nem. Ezeken az ünnepi hétvégéken kedvesével együtt hófehér köntösben kortyolgathatják a pezsgőt, akárcsak a filmekben. Valentin nap alkalmából gyakran akcióznak a szállodák és a szállás mellé svédasztalos reggeli mellett ajándékba adnak egy-egy masszázst, vagy épp a szauna használatát.

 

Ha azonban kedvezőbb áron szeretnénk elnyerni a hölgy kegyeit, teremtsük meg otthon ezeket a körülményeket! A nők köztudottan imádják a virágokat. Ne ragadjon le a vágott virágnál! Virággal millió formában meg lehet ajándékozni a hölgyeket. A rózsaszirom minden nő álma! Egy gyertyafényben és rózsaszirmokban úszó fürdőszoba látványától oldalbordája egész biztosan a karjaiba fog omlani! Mellé egy masszázs, egy jó bor és az este tökéletes a nő számára!

 

Persze a szállodai szokásoktól elrugaszkodva is számos módja van annak, hogy a hölgyek kedvére tegyünk! Készítse el helyette a reggelit, egy szív alakú lufi a reggeli kávésbögre fülére kötve biztosan feldobja kedvesünk napját!

 

Mi kell a férfinak? Tippek Valentin-napra

 

A férfiak is nyugalomra vágynak, ám ők a nőkkel ellentétben nem a felhajtást szeretik, hanem a csendet. Míg a Csipkerózsikán felnőtt nők a szőke hercegüket keresik, aki elviszi őket a bálba, addig a férfiak nyugalomra vágynak, akár Shrek a mocsarában. Gyakorlatilag mindkét fél ugyanarra a nyugalomra vágyik, amikor semmit sem kell nélkülözni, ám a férfiaknak úgyis tökéletes a wellness hétvége, ha az egy tóparti faházban történik, messze a “civilizációtól”.

 

A férfiaknak kevésbé fontos a fehér köntös és a külsőségek, sokan inkább a hasukat szeretik és a kedvesük közelségét. A gyertyafényes vacsora adja magát ezen a napon, de egy wellness hétvége a férfiaknak is kedves ajándék lehet, akár az ismerkedés fázisában, akár párkapcsolatban. A munkanapok és a háztartási teendők terhétől megválva egy ünnepi hétvégén a férfiak csak a passzív pihenésre vágynak a kedvesük oldalán.

 

Ezt megadhatjuk nekik odahaza egy finom vacsorával, a kedvenc süteménnyel, esetleg egy előkelőbb ital megkóstolásával. A férfiak elsősorban nem a polcaikon szeretnek szivecskéket látni, hanem a vacsoraasztalon, vagy a kedvesükön. A többit mindenkinek a fantáziájára bízzuk!

 

Összességében a nyugalomhoz mindig két ember kell és ezen a napon a szívecske minden formája megengedett, főleg, ha az ehető!

 

 

Fotó: Adobe Stock / Vasyl

Szerkeszt., 11.02.2022