Társkeresés 50 felett -így tudja a profilját kipolírozni

Társkeresés 50 felett -így tudja a profilját kipolírozni

3 | 3509 Hívások

Úgy gondolja, hogy az online társkeresés nem igazán működik? Nehezen talál érdekes embereket? Lehet, hogy pontosan előttük marad rejtve a profilja. Beavatjuk Önt abba, hogy hogyan kaphat több figyelmet!

 

Alapkövetelmény, hogy a lehető legteljesebben töltse ki a profilját. Minél részletesebben adja meg hogy kit keres, annál nagyobb lesz az esélye kapcsolatba kerülni másokkal, vagy, hogy a kapcsolatfelvételre (barátkérésekre, üzenetekre) mások pozitívan reagáljanak.

 

Egy jól sikerült fotó megnyitja az ajtókat

 

A profilkép nyújtja rólunk a legelső benyomást. Ráadásul általában ez az egyetlen esély arra, hogy felkeltse mások érdeklődését. A fotó tehát döntő fontosságú, hogy foglalkoztatja-e valakit a bemutatkozása, vagy sem.

A statisztikák azt mutatják, hogy egy fotóval ellátott profil megnöveli az adott         társkereső népszerűségét. A profilkép csakis olyan legyen, ami cseppet sem félrevezető, és pontosan úgy néz ki rajta, ahogyan a valóságban. Ha ezt nem teszi meg, egy találkozó alkalmával könnyen csalódást okozhat a másik félnek.

Nagyon fontos, hogy a fotón az ember magának is tetsszen.  Az arca legyen tisztán látható, és ne szerepeljenek rajta más emberek. Mosolyogjon, mert ez sokkal vonzóbb annál, mintha csak komoly, merev az arckifejezése. Érdemes befektetni egy profi fotós által elkészített portréba is.

 

Még több megkeresést szeretné? Használja a képgalériát!

 

Töltsön fel néhány érdekes képet a képgalériába. A fényképek lehetnek kirándulás, hobbyvégzés közben, vagy akár barátokkal, ismerősökkel együtt egy összejövetelen.

 

Különösen fontos: A bemutatkozójában fejtse ki, hogy ki Ön, és hogy mit keres

 

A leírás a legfontosabb eszköze a célzott partnerkeresésnek. Használja bátran! Gondoljon csak bele: mások bemutatkozó soraiból is sok fontos dolgot megtudhat. Minél jobban megismerik, annál nagyobb az esélye, hogy találkozhat a megfelelő partnerrel. Természetesen mindez csak akkor érvényes, ha őszintén ír magáról. Mutassa meg bátran hogy milyen ember, miért rajong, mik az erősségei, mi hozza „tűzbe” ...Van különleges hobbija, vagy akadnak olyan izgalmas témák, amikkel szeret foglalkozni? Emeljen ki valamit, ami csak Önre jellemző, hogy mások is észrevegyék, hogy Ön milyen remek személyiség!

Figyelem! Ha viszont rossz tulajdonságokat emelünk ki, az egy negatív képet sugározhat rólunk és elriasztja az érdeklődőket. Mutassa hát meg az előnyös oldalát hogy jó benyomást tegyen másokra.

Ha nem kívánja, hogy érdektelen emberek találjanak Önre, a leírásban azt is adja meg, hogy pontosan kit keres, és mit vár el attól az embertől. Ezzel a lépéssel búcsút inthet a felesleges levelezgetésnek.

Végül, de nem utolsósorban, alaposan olvassa át a bemutatkozását. Javítsa a helyesírási hibákat, a pontatlan megfogalmazásokat. A hibákkal teli szöveg is rossz benyomást kelthet.

 

A hobbik, és az érdeklődési körök felsorolása megkoronázza a profilját

 

Ha megadja az (izgalmas) hobbijait, és beavatja a többieket azokba a dolgokba, amiket csinálni szeret, vonzani fogja a hasonló gondolkodású embereket..

 

A profilja címe is felhívja Önre a figyelmet

 

Csak néhány példa: "Sportos férfit keresek", "Zeneszeretőt keresek", "Kedves és túrázni szerető társra vágyom”.

 

Legyen aktív, és elérhető

 

Ne csak azt várja, hogy mások írjanak, hanem lépjen kapcsolatba azokkal, akik felkeltették az érdeklődését! Így könnyen tapasztalatot szerezhet majd az online flörtölés világában. Nem biztos abban hogy hogyan „törje meg a jeget”?  Derítse ki, mik az illető társkereső hobbijai, kedvenc időtöltése, érdeklődési köre stb.

 

Kérjük, ne adjon meg érzékeny elérhetőségi adatokat a profiljában!

 

Ne adjon meg olyan személyes információkat, mint például a teljes név, cím és a telefonszám. Ne feledje, hogy több ezer ismeretlen felhasználó olvashatja azokat. Védje az adatait, őrizze a privát szféráját. Mielőtt bárkivel megosztja ezeket, ismerje meg a másikat jobban. Ehhez idő is kell.

 

A barátságtól a szerelemig

 

Sok pár, akik a társkeresőkön jöttek össze, először csak barátok voltak. Hasonló gondolkodású emberekkel könnyű ismerkedni és néha tényleg csak az idő kérdése hogy a barátságból mikor lesz szerelem.

 

Lehet a barátságból szerelem? Mi a tapasztalata ebben a témában?

Szerkeszt., 24.02.2016

Ehhez a cikkhez jelenleg nem tartozik hozzászólás.