Tippek hölgyeknek hogy sikeres legyen az online randi

Tippek hölgyeknek hogy sikeres legyen az online randi

4 | 1978 Hívások

Azon gondolkodik, hogy már abbahagyja az egészet? Vagy éppen még aktívan keres online, de már kezd belefáradni az írástudatlanságról árulkodó vagy éppen nyíltan szexuális, éretlen megnyilvánulásokba? Unja hogy a sok férfi el sem olvassa amit a profiljában megosztott, csak a fényképeket nézi meg és azokra reagál? Vagy ott van az illető, aki csak ennyivel tisztel meg: Hé, tetszik a profilod! Hívj fel!

Ahogy visszagondol a Mr. Kivágás és Beillesztés (Copy and Paste) levelére, aki Önnel együtt kb. ötszáz nőnek küldte el ugyanazt a sablon szöveget, abban a reményben, hogy legalább néhányan visszaírnak? Bizony, ez az egész nem túl “bizalomgerjesztő”. Sajnos sok soha fel nem növő „férfigyerek” tobzódik az online társkeresőkön. Olyanok is vannak, akik nem akarnak rosszat, csak tudatlanok vagy műveletlenek.

Ugyanakkor nem érdemes feladni az online keresést, hiszen rengeteg kiválló férfi is párt keres az interneten. A webes társkeresés az ötven fölötti hölgyek számára még mindig a legjobb lehetőség arra, hogy megtalálják életük társát. De nem mindegy, hogy hogyan keresünk! Egyes kutatások szerint napjainkban már a házasságok egyharmada online randizással kezdődik. Ennek kevés köze van a szerencséhez. De hogy még sikeresebbek lehessünk, lássuk a társkeresési tanácsadó javaslatait!

 

1.     Nézzük meg, hogy a férfi aki felkeltette az érdeklődésünket milyen típusú kapcsolatot keres

 

Ne higgyünk benne, hogy majd mi át-, le-, rábeszéljük, elvarázsoljuk. Ha hozzánk hasonlóan komoly kapcsolatot keres, rendben van, de ha csak szabadidőpartnerben gondolkodik, hezitálás nélkül lépjünk tovább.

 

2.     A szöveges bemutatkozásunk legyen könnyed és humoros.

 

Ebben a rohanó világban senkinek sincs ideje regényeket olvasni a párkereső oldalakon, így jobban tesszük, ha rövid és sziporkázó szöveget készítünk. Nagyon fontos, hogy térjünk ki arra, hogy mely tulajdonságokkal rendelkezünk, amelyet a férfiak nagyra értékelnek, mint például melegszívűség, szenvedély, kiegyensúlyozott életmód. Mondjuk el mi tesz bennünket egyedivé, mi különböztet meg a többi nőtől. Ne írjunk kisregényt, ha szeretnénk, hogy minél többen elolvassák.

 

3.     Mondjunk búcsút a negativitásnak.

 

Ha arról írunk listát, hogy kit-mit nem szeretnénk a jövendő kapcsolatban (pukkancsot, elköteleződni képtelen vagy anyuci kedvence férfit), az egy dühös nő képét fogja lefesteni az olvasónak, aki nem tudja elengedni a múltat. Volt már része annál lehangolóbb élményben, mint amikor először folytat telefonbeszélgetést egy potenciális randipartnerrel és képtelen volt másról beszélni, mint a volt feleségéről? Gyorsan el kell engedni szegény, keserű fiút, hiszen akármilyen csodás emberi kvalitásokkal rendelkezik, jelen – dühös – állapotában nem érdemes randizni vele. Ugyanígy dolgozzuk ki magunkból saját düheinket is, zárjuk le a múltat és vegyük pozitívra a profilunkat.

 

4.     Fogalmazzuk meg nyílt, világos és mindenekelőtt pozitív kicsengésű mondatokban, hogy milyen férfit keresünk!

 

Foglaljuk össze azt a 4-5 tulajdonságot amit a legfontosabbnak tartunk (és amelyek emberi karaktervonások legyenek, ne magasság, súly vagy kereset) úgy, hogy a férfi, akire illenek ezek, amikor olvassa, így kiáltson fel: Hé, hiszen ezt rólam írták! Kétség sem fér hozzá, hogy ez után ő is úgy fogja érezni, hogy te vagy a nő akit várt, a többi pedig már csak rajtatok múlik...

 

5.     A fotó nagyon sokat számít!

 

A profilunkba feltöltött fotó legyen friss és mutassa a legjobbat, amit aktuálisan ki tudunk hozni magunkból. A profilképe legyen egy közeli portré amelyen kedvesen mosolyog. Fontos, hogy ne használjunk olyan képeket, amelyek vonzóbbnak mutatnak a valóságnál. A legszebb bók az első randin ugyanis ez lehet: "Az életben még szebb vagy mint a képeiden..."

 

Folytatjuk!

Szerkeszt., 23.02.2017