Tippek, hogy Önnek is sikere legyen a társkereső oldalakon!

Tippek, hogy Önnek is sikere legyen a társkereső oldalakon!

0 | 2918 Hívások

Tippek, hogy Önnek is sikere legyen a társkereső oldalakon!

Társat találni a mai világban nem könnyű. De a társkereső oldalak mindig segítenek nekünk megtalálni az igazit. Kérdés, hogy Ön él-e a lehetőséggel és kihasználja-e azt maximálisan?!

Az alábbiakban összegyűjtöttük az online társkeresés aranyszabályait:

 

A kitöltött adatlap olyan, akár egy kincskereső térkép

Amikor valaki egy társkereső oldalra regisztrál, arra számít, hogy nem csak neki kell keresgélnie, őt is keresik majd az érdeklődők a felületen keresztül. Ez így is van akkor, ha van kire ráírni. Egy üres adatlapból azonban semmi sem derül ki, ezért minél több információt ad meg magáról, ami vonzó lehet a másik fél számára, annál biztosabb, hogy lesznek jelentkezők.

 

Ön mit szeretne látni jövendőbelijének adatlapján? Mire kíváncsi? Mit hiányol a többi felhasználó adatlapjáról? Mik az Ön erényei? Ebből kiindulva töltse ki a saját profilját, így a siker garantált! A többi már a randevún fog eldőlni…

 

Mit üzennek a fotók és a profilkép?

Nem kell fotóművészhez menni és még véletlenül sem szabad hivalkodó képeket feltölteni adatlapjára, ha az ellentétes az Ön természetével. Saját okostelefonjával ma már tökéletes, a célnak megfelelő képeket lehet készíteni!

 

Mindenki a legelőnyösebb arcát szeretné ilyenkor megmutatni, de kerülje a fiatalkori képeket és minden olyan fénykép használatát, ami az Ön személyére nem jellemző helyen készült! A tengerparti háttér nagyon szép, de olyan üzeneteket hordoz, amiről n biztos, hogy tájékoztatni szeretné az idegeneket, akik esetlegesen randevúra hívják Önt.

A tengerparti háttér nem csak az Ön érdeklődési köréről árulkodik, hanem anyagi helyzetéről, valamint az igényeiről is. A fotóknál ezt mindenképp érdemes figyelembe venni!

 

A mosoly néha a napfénnyel ér fel

Érdemes kihasználni a maximálisan feltölthető fotók darabszámát, hiszen amikor Ön is elsőként a fényképre pillant és azt keresi. Minél több a fotó valakiről, annál kevesebb a rejtegetnivalója.

 

Ne feledje, hogy ez nem egy szépségverseny! Ha másnak próbálja láttatni magát, mint amilyen valójában, az a személyes találkozáskor úgyis kiderül és sokkal kellemetlenebb szituációt idéz elő, mintha vállalta volna magát!

 

Kerüljön el minden kínos helyzetet! Legyen őszinte, de elővigyázatos és mosolyogjon! Mindig jelezze partnere felé a szimpátiáját egy-egy mosollyal és bátran mosolyogjon a feltöltött fényképeken is, hisz Ön sem a depresszió mély bugyrait keresi, hanem a napfényt! Éppen úgy, ahogy a többiek!

 

A fentiek mellett számos trükk alkalmazható még az internetes társkeresésben! A házi kedvencek, a sportfelszerelés, a hobbira utaló környezet, vagy eszközök megjelenítése a fotókon további plusz pontokat jelent ahhoz, hogy a keresés eredményes legyen!

 

Ha Ön filmrajongó, netán sport eredményeket tudhat magáénak, készítse el adatlapját tematikus stílusban annak érdekében, hogy ahogy szokták mondani: "Zsák a foltját" megtalálhassa. A közös érdeklődési kör gátat szab a kínos csendnek. Az első randin sokkal kevésbé jön majd zavarba, ha magabiztosan tud beszélni valamiről, amely témában azonnal partnerre talál!

 

További hasonló tippekért látogassa rendszeresen weboldalunkat!

 

Szerkeszt., 07.07.2022