Valentin napi randitippek koronavírus idejére

Valentin napi randitippek koronavírus idejére

2 | 569 Hívások

Valentin napi randitippek koronavírus idejére

 

Nincs mit tagadni azon, hogy mindannyiunk életét megnehezíti a koronavírus körüli felhajtás. Nehezebbé váltak az életkörülményeink, nehezebb elintézni a mindennapos rutinfeladatainkat is. Arról pedig nem is beszélve, hogy azoknak, akik jelenleg egyedülállóként élik életüket és a társkeresésben gondolkodnak, többszörösen nehezített a helyzetük.

 

Nincs tehát mit szépíteni vagy tagadni ezen.Amit viszont megtehetünk, az az, hogy megpróbáljuk elfogadni a tényállást és megkeresni azokat a kapcsolódási pontokat, amelyek ebben a nehéz élethelyzetben is segítenek abban, hogy ne kelljen magányosan tölteni a bezártság időszakát.

 

Lássuk tehát, milyen lehetőségeink vannak akkor, hogyha a koronavírus idején is szeretnénk ismerkedni, illetve az első, második vagy többedik randi helyszínét szeretnénk megoldani!

 

Egy séta a természetben?

Az átlagos randihelyszínek sajnos nem állnak rendelkezésünkre a koronavírus idején. Így nem tudunk elmenni egy moziba, színházba, étterembe, kávézóba vagy cukrászdába. Sokan azonban úgy gondolják, hogy ezek a lehetőségek inkább csak a csendes szemlélődésre jók és nem adnak teret a valódi beszélgetésre.Hogyha tényleg beszélgetni szeretnénk, akkor viszont kiváló lehetőség lehet egy park vagy pedig egy séta a természetben.A friss levegő, a napfény mindenképpen jót tesz, ezért a szabadban vagy a természetben tett sétát mindenképpen ajánljuk kikapcsolódásként és feltöltődésként is, hiszen a jó levegő jól hat az egészségünkre és csökkentheti a stressz-szintünket.Első randihelyszínek egyikeként tehát – persze csak akkor, hogyha az időjárás engedi – választhatunk egy szabadtéri helyszínt, egy parkot vagy hasonló lehetőséget.

 

Az otthon melege egy jó film társaságában? 

Talán első randihelyszínnek nem célszerű és talán második, harmadik randi esetén sem ajánlatos, azonban többedik találkozásra, Valentin napra már talán megengedhető az, hogy egy kellemes film vagy DVD társaságában pótolni próbáljuk a mozis élményeket.Nyilván senkit sem szeretnénk arra biztatni, hogy az első randin felmenjen a kiszemelt személy lakására, de persze, hogyha ez belefér, akkor ezt is megtehetjük, hiszen mindannyian felnőtt emberek vagyunk már. Hogyha megbízunk a másikban, akkor nem fog senki visszaélni az adott helyzettel.

 

Éljen az internet biztonsága! 

Teljes biztonsággal tehát nem tudunk mást ajánlani, mint az a saját otthonunkból kényelmesen történő ismerkedést az internetes társkereső segítségével.Az 50plusz Klub jóvoltából már nemcsak csetelésre van lehetőség, hanem azt is megtudhatjuk, hogy milyen blogokhoz szeret hozzászólni a kiszemelt illető. Így még inkább megismerhetjük a szokásait, habitusát, temperamentumát.Érdemes tehát hosszabb beszélgetéseket, csevegéseket folytatni, hiszen a bezártságban erre van időnk és lehetőségünk, és talán egy később megnyíló randihelyszínen is már több mondanivalónk lesz egymásnak.

Nem tagadjuk el tehát a körülmények nehezítettségét, azonban mindenkit biztatunk arra, hogy enyhítse a magányát úgy, ahogyan éppen a helyzetből kitelik.

Ha nem is élőben, de legalább virtuálisan próbáljuk tehát kihozni a helyzetből a lehető legtöbbet és ne engedjük, hogy a depresszió és a magány rabul ejtsen bennünket!

Használjuk ki tehát bátran az 50plusz Klub társkeresőben rejlő lehetőségeket és ne szomorkodjunk otthon a nagy magányunkban a koronavírus idején sem!

 

 

Fotó: pixabay / anncapictures

 

Szerkeszt., 11.02.2021