Jól bevált karácsonyi ajándék ötlet az utolsó pillanatban

Jól bevált karácsonyi ajándék ötlet az utolsó pillanatban

0 | 575 Hívások

Jól bevált karácsonyi ajándék ötlet az utolsó pillanatban

Az elmúlt évek ünnepnapjai bármilyen rendhagyóak voltak is, a karácsonyi készülődés mit sem változott. A karácsonyi ajándékok vásárlását idén sem kapkodjuk el, ezért ismét jön a dilemma: mit vegyünk az utolsó percben karácsonyra a szeretteinknek?

 

Ha az ajándékozott okostelefont használ…

 

Okostelefont mindenki használ, így a telefon használatából eredő testtartási problémák, esetleges hát- és nyakfájás, kortól és nemtől függetlenül mindenkit érintenek. A testtartás és a tudatos használat mindenkinek saját feladata, de a megelőzéshez, más fájdalmának enyhítéséhez mi is hozzájárulhatunk!

 

Egy hintaszék, egy babzsákfotel, vagy relaxációs masszázsfotel tökéletes megoldások erre. Ha az illető sokat ül a számítógép előtt, érdemes körülnézni az irodai vagy gamer székek között is. Az ajándékozott ezen bútorok használatakor hátra döntheti fejét a szék támlájára, kényelmesen hátra dőlhet, ezzel a szék leveszi a terhet a gerincről. Egy kényelmes szék beszerzése decemberben még nem jelenthet problémát, de a székpárnák és székhuzatok ötletét se vesse el!

 

Örökzöld ajándékok: vigasztaló díszpárna és takaró

 

Akár a székhez is kiváló kiegészítő a bárkinek ajándékba adható meleg, puha takaró. A takaró gondoskodik használójáról. Melegít és alaposan bele lehet burkolózni a sötét, téli napokon. Ez egy kicsit enyhít a magányos emberek fájdalmán, már csak egy szép színű takarót kell találnia! Válasszon vidám színeket, hogy a takaró ne csak funkcionálisan, hanem esztétikailag is része legyen az ajándékozott otthonának! Takaró ma már minden bevásárlóközpontban kapható!

 

A takaró után adja magát a párna ötlete. Amikor magányosak vagyunk, a díszpárnában találunk némi vigaszt. Gyengébb napjainkon szívesen szorongatjuk kedvenc díszpárnánkat egy bögre kakaó vagy tea mellett. A kispárna imitálja az ölelést, ezért akkor is kapaszkodóként szolgál az ajándékozottnak, amikor nem lehetünk mellette. Szerencsére sok (web)áruház áll a rendelkezésünkre, ahol ilyesmit lehet vásárolni, de ügyeljen a minőségre! A párna nagyon szép és könnyen beszerezhető ajándék!

 

Szemet gyönyörködtető ágyneműhuzatok

 

Ideje lecserélni az ágyneműhuzatot! Nem is gondolná, hogy a kínálat mekkorát változott az elmúlt időszakban! Az apró mintás ágynemű huzatokat ma már a textil méretével megegyező fotók díszítik, a kínálat pedig végtelen! Az élethű ragadozóktól a cuki háziállatokon át a gyönyörű tájképekig rengeteg csodálatos huzatminta közül válogathat, keresse a fényképes ágynemű huzatokat!

 

Különleges ajándék: festőkészlet állvánnyal

 

Az ember érző lény, ezért vannak gyengébb napjaink, amikor társaságra, ölelésre, vagy valami olyasmire vágyunk, ami kiragad a szürke hétköznapokból és pozitív energiával tölt fel. Az alkotó emberek tudják, milyen fontos a kreativitás, de nem mindenki találta még meg magában az alkotás örömét.

 

Függetlenül attól, hogy valaki fest, vagy sem, egy festőkészlet mindenki számára a színekkel és a formákkal történő meditatív játékot jelenti. A művészet mindannyiunkban ott rejlik, csak meg kell találnunk hozzá saját színeinket és saját önkifejezésünk eszközét. Az se baj, ha nem lesz belőlünk Picasso, mert a festés nem csak művészet, hanem móka és kikapcsolódás, amire most van a leginkább szüksége mindenkinek. A festőkészlet állvánnyal együtt a legtöbb nagy webáruházban kapható és kortól és nemtől függetlenül mindenkinek nagyon szép ajándék!

 

Senkit ne hagyjunk egyedül karácsonykor, mert a mindenkori legjobb jól bevált karácsonyi ajándék, ha együtt van a család!

 

 

Fotó: Adobe Stock / pathdoc

Szerkeszt., 19.12.2021