Szilveszteri programok 2021-ben

Szilveszteri programok 2021-ben

1 | 1344 Hívások

Szilveszteri programok, ajánlatok  2021-ben

 

A szilveszter az év utolsó napja, az elmúlt év 365 napnak a lezárása. Lehet, hogy nem az idei volt a legszebb évünk és az is valószínű, hogy ezt az évet most mindannyian kétszer annyinak érezzük. De túl vagyunk rajta! Csak rajtunk áll, hogy milyen lesz a következő, ezért babráljunk ki a rossz gondolatainkkal és vegyük át az irányítást a félelmeink és szorongásaink felett!

 

Ennek az évnek az utolsó napját különösen jó lesz megünnepelni! Újabb év telt el a pandémia kezdete óta és minden eddiginél jobban elzárkóztunk embertársaink elől. Az elővigyázatosságra a pandémiától függetlenül, életünk minden percében szükségünk van, de ez nem zárja ki azt, hogy megünnepeljük az Új Év kezdetét! A közös ünneplés megerősíti bennünk a bizalmat abban, hogy egy szebb év előtt állunk, és hogy nem vagyunk egyedül!

 

Mit csináljunk az év utolsó napján?

 

A hagyományos koncertek száma idén korlátozott, de érdemes körülnézni, mert idén is több településen szerveznek retro szilvesztert, ahol a nyolcvanas, kilencvenes évek slágereire lehet majd bulizni! Ha a régi szilveszterek hangulatát inkább nevetve idézné fel, a Dumaszínházban Mogács Dániel előadását lehet megtekinteni, de a Kongresszusi Központban is a Dumaszínház fellépői lépnek színpadra.

 

Ha már színház, akkor a Thália színház Gyilkosság az Orient Expresszen pezsgővel c. előadása is izgalmas estét ígér a vendégeinek! A budapesti Spirit színházban a Boldogság, avagy élet 50 fölött című előadásra lehet jegyeket venni, ahol pezsgő-és virslifogyasztással ünnepelhetjük a reményteljes Új Évet.

 

Ha valami újra, vagy utazásra vágyik, a Velencei-tó partján valamint a Balatonon is számos szilveszteri rendezvényt hirdetnek, amelyek az esetek többségében egyik-másik szállodához köthetőek. Néhány példa ezek közül a balatonboglári Kentaur Üdülőfaluban megrendezésre kerülő disznóvágással egybekötött szilveszteri mulatság, vagy az egész estés disco a siófoki Yacht Hotelben, ahol a sztárvendég Zséda lesz.

 

Feltétlenül nézzen körül kedvenc előadóinak közösségi oldalain, valamint látogassa meg kedvenceinek honlapját is, mert Szandi csak egyike azon nagy neveknek, akik szilveszterkor sztárvendégként lépnek fel a december 31-ére szervezett rendezvényeken! Lehetséges, hogy az Ön kedvencével is találkozhat az Óévbúcsúztató ünnepségek valamelyikén! Ami a koncerteket illeti, december 29-én Bikini koncert lesz a Barba Negrában, 31-én pedig ugyanitt a Kowalsky meg a Vega viszi a szilveszteri bulit. Péterfy Bori & Love Band stream koncertjét pedig Szobadiszkó címmel kényelmesen, otthonról nézhetjük végig.

 

Ha szilveszteri táncmulatságra vágyik, nem muszáj ragaszkodnia a klasszikus szilveszteri bulikhoz! Egy szilveszteri vacsorával egybekötött sétahajózás a Dunán, vagy egy wellness szilveszter is kellő élményt tud nyújtani, hiszen ezeknek a rendezvényeknek az is célja, hogy az emberek összejöjjenek és megismerkedhessenek egymással.

 

Idén is az ország minden pontján koncertekkel, előszilveszteri és szilveszteri bulikkal várják az ünnepelni vágyókat. A szórakozás nem csak a társasággal érkezők kiváltsága és tudjuk jól, hogy "Nem csak a húszéveseké a világ!”

Mindenkinek jó szórakozást, valamint Egészségben gazdag, Békés és Boldog Új Évet kívánunk!

 

 

 

 

 

Fotó: Adobe Stock EHK pictures

Szerkeszt., 29.12.2021