Egy szingli nő gondolatai az együttélésről

Egy szingli nő gondolatai az együttélésről

6 | 2148 Hívások

Egy szingli nő gondolatai az együttélésről

Múltkoriben a szingli urakkal foglalkoztunk, ezért úgy illik, hogy nem maradhatnak ki a hölgyek sem. Vajon a hölgyeket milyen gondolatok akadályozzák meg abban, hogy Ámor nyila szíven találja őket? Ismét felsoroltuk azokat a gondolatokat, amelyek akadályt jelentenek az ismerkedésben és a párkapcsolatok létrejöttében, de ezúttal a gyengébbik nem fejében néztünk körül. Kedves hölgyek! Ki ismer magára az olvasottak alapján?

 

Csapjunk Ismét a tipikus szingli gondolatmenetek közé!

 

Nem tudnám elviselni, ha egy férfi kedves velem. Ez biztosan csak álca, és úgyis csak azt akarja. A férfiak mind disznók!

 

Azt sem tudnám elviselni, hogy a komoly témák helyett esténként meccset nézzek. Én elaludnék, ő meg átkapcsolna a felnőtt csatornára.

 

Folyton csak az evés, meg a sör! Ebben a korban a férfiak már csak a bejárónőt keresik, nem a szerelmet. Csoda, hogy minden romantikus filmen sírva fakadok?

 

Semmi szükségem rá, hogy koszos zoknik és hasonló helyi nevezetességek figyelmeztessenek rá, hogy szerelmes vagyok. Enélkül is tudom, hogy a férfiak rendetlenek.

 

Megbolondulnék, ha a fizetését miatta kéne elköltenem magamra és észre sem venné! Sosem venné észre az új frizurámat vagy fehérneműmet, mindig a bankszámlája az első!

 

Megőrülnék, ha minden nap arra kéne figyelmeztetnem, hogy ne igyon annyit, ne sózza túl az ételt. Ez éppen olyan lenne, mintha saját magamnak ismételgetném minden nap: kellett ez neked?

 

Az is megőrjítene, hogy állandóan arra kéne figyelmeztetnem: az életben mindenütt veszélyek és kosz leselkedik ránk.

 

Nem tudnám elviselni, hogy amikor a legfontosabb problémáimat meg akarnám vele vitatni, akkor ő csak annyit válaszol: - Aha!

 

Arra pedig végképp semmi szükségem, hogy csak ígérgesse, hogy elvisz nyaralni. A mesékben a szőke herceg is fehér lovon érkezett, miért olyan nagy baj, ha én is piros autóval szeretnék a Maldív-szigetekre menni?

 

Persze ezek csak a gondolataink egyik része, mert közben…

 

Milyen jó lenne, ha végre egy férfi gyengéd lenne velem és megadná “azt” is, amire vágyom...

 

Azt sem bánnám, ha néha közösen meccset vagy felnőtt filmeket néznénk, hiszen nincs jobb, mint egymás karjaiban elaludni.

 

Mit nem adnék, ha végre valakiről gondoskodhatnék! Megfőzném a kedvencét, mosnék rá és még a sört is bevinném neki. A romantikus filmek mindig olyan sziruposak és uncsik!

 

Tulajdonképpen szeretem, a “zokni szigeteket”. Én hónapok óta keresem a párom. Ha lenne egy férfi az életemben, örömmel keresnék az ő zoknijának is egy párt…

 

Egy szerető férfiért mindenre hajlandó lennék. Ha szükséges, még azt is megkérdezném vásárlás előtt, hogy használhatom-e a bankkártyáját.

 

Bárcsak lenne, akinek a kezéből nap mint nap elvehetném a sót és elsózhatnám az ételét a szerelemtől! Bárcsak végre utálhatná valaki, ha azt akarnám, hogy egészségesen táplálkozzunk!

Bármit megtennék, hogy egy bátor férfi végre elcsavarja a fejem és belevigyen valami veszélyes kalandba!

 

Mindent megadnék azért, hogy valaki végre meghallgasson. Bőven lenne mondanivalóm a nyolcvanas évekről és az AHA együttesről is...

 

Őrület, hogy némelyik nőnek manapság milyen igényei vannak. Én simán lemondok a piros autóról, mert ha jobban belegondolok, az autó lehetne citromsárga is.

 

De, ami veszélyes, az nem játék! Ahogy késő este sörös dobozok mellett számítógép előtt ülni sem egészséges!

 

 

 

Fotó: Adobe Stock / goodluz

Szerkeszt., 14.10.2021

kismaszat
0 | 29.10.2021, 11:07

férfi vagyok, volt már szeretőm, ha mindkét fél ezt akarja normálisan működik, tisztázni kell a feltételeket. Nálam ez 10 évig tartott, megszakadt, azóta is beszélünk, néha találkozunk is, mint barátok, ha azt mondanám kezdjük újra, akkor tuti, hogy folytatnánk a viszonyt.

SLeslie
1 | 21.10.2021, 08:13

Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit.