Szexi vagyok és használom is!

Szexi vagyok és használom is!

3 | 5909 Hívások

Szexi vagyok és használom is!

A női vonzerőt a legtöbben a külsőségekkel azonosítják, pedig a rúzs és a tűsarkú még nem minden! A női vonzerő valódi titka belülről fakad, de ehhez szükség van az alábbiakra.

 

Külsőségek és tévhitek a szépségről

 

Valóban sok múlik a dekoratív megjelenésen, ám ehhez semmilyen előírt irányzatot nem szükséges követni, helyette törekedjen arra, hogy jól érezze magát a bőrében! Felesleges egy randit végig feszengenie egy túlságosan kivágott felső, vagy egy állandóan felcsúszó miniszoknya miatt!

 

Sokan életük végéig nem jönnek rá arra, hogy a tökéletesség csupán egy illúzió. Hiszen minden miniszoknya felcsúszik, minden kivágott blúz sokat mutat és előbb-utóbb minden smink veszít a tartósságából. A festett haj lenő, a műköröm letörik, mi meg csak fizetünk és fizetünk, azután bosszankodunk, pedig ez idő alatt akár a saját önbizalmunkon is dolgozhatnánk. Felejtse el végre ezt az ördögi kört és mosolyogjon többet a tükör előtt és hagyja érvényesülni a belső kisugárzását!

 

Könnyű azt mondani! De mi az a belső kisugárzás?

 

A kisugárzás belülről fakad. Igen, de mégis mit jelent ez? Önbizalmat és magabiztosságot, amit kizárólag saját magunk elfogadása eredményez. Meg kell találnia a saját értékeit és abból meríteni önbizalmat! Ha például sokan dicsérik a szemét, válasszon vele harmonizáló színű ruhát és kiegészítőket! Sok múlhat egy szemüvegkereten is!

 

Az önbizalom nem (csak) a testi adottságokból fakad, hanem abból, hogy ismerjük magunkat és képesek vagyunk bánni is a nőiességünkkel. A férfiak a közhiedelemmel ellentétben nem a Barbie babákat szeretik, hanem a női formákat és a nőiességet általában. A nőiesség nem rózsaszín ruhába bújt pom-pom lányokat jelent, hanem az érett, tapasztalt nőt, aki tisztában van önmagával.

 

Hódítson azzal, ami az erőssége! Ha dicsérik a hangját, használja gyakrabban a telefonját! Ha szeret sütni, miért ne varázsolhatná el környezetét egy-egy süteménnyel?! Ha szükséges, rúgja fel a korlátait, mert a legtöbb esetben azzal és akkor érezzük magunkat a legjobban, amikor számunkra valami teljesen idegen dologban veszünk részt. Miért ne próbálhatna ki valami újat egy férfi társaságában?

 

Társaságba járni elengedhetetlen

 

A szexi nő sejtelmes, nem kihívó. Ismeri a külsejét és ennek megfelelően vásárol ruhát. Nem a divatban hisz, hanem a saját ízlésében és szépérzékében. Előfordul, hogy saját magának varrja a ruháit. Ha pedig társaságra vágyik, ne elégedjen meg a kollégáival!

 

Iratkozzon be egy tánciskolába! A tánc nem köthető korhoz! Vannak olyan tánctanfolyamok, amiket kifejezetten 50 felettieknek hirdetnek. A mozgás minden korban egészséges, a táncórák és a fellépések pedig az ismerkedésre is alkalmasak. A szexi táncosnők minden férfi fantáziáját megmozgatják és a súlya miatt sem kell többé aggódnia!

 

Ha pedig internetes társkeresésre adná a fejét, ne féljen a fényképektől! Mutassa meg bátran azt ami szép, de ne javítson bele a fényképekbe! A sikeres randi nem ezen fog múlni, hanem a fényképeken nem látható érzéseken és az önben rejlő lelki-szellemi tartalmakon!

 

A fentiek értelmében minden nő szexi, aki idejében felébred és él az adottságaival. Akkor is, ha szerencsés genetikával áldotta meg őt a sors és akkor is, ha nem!

 

 

Fotó: Adobe Stock / Fizkes

Szerkeszt., 03.02.2022