Tökéletes párkapcsolat nem létezik, de így tehetünk érte

Tökéletes párkapcsolat nem létezik, de így tehetünk érte

5 | 1586 Hívások

Tökéletes párkapcsolat nem létezik, de így tehetünk érte

Egy bizonyos életkor felett már sokan azt gondolhatnánk, hogy a „nagy Ő” nem létezik vagy pedig tökéletes párkapcsolat nem létezik.

Nos, van abban némi igazság, hogy a „nagy Ő” általában csak a mesében pottyan elénk azonnal.

Bár egyes meséket is érdemes némi kritikával szemlélni, hiszen egyáltalán nem biztos az, hogy az a legjobb, hogyha azt tanítjuk a gyermekeinknek, hogy menjen hozzá az első herceghez vagy királyhoz, aki az útjába került és még nem is ismeri tökéletesen. A párkapcsolatnak ugyanis mindenképpen része kell, hogy legyen az alapos ismerkedés, hiszen egymás viselkedéseinek és szokásainak tudatában kell lennünk.

 

A tökéletes párkapcsolat nem hullik tehát az ölünkbe. Azonban sokat tehetünk azért, hogy a kiszemelt mégiscsak a „nagy Ő” lehessen.

 

Hogyan ismerhetjük meg az Igazit és hogyan ismerhetjük fel azt, hogy valóban vele állunk szemben?

Nos, a legtöbb, amit tehetünk, az az, hogy alaposan igyekszünk kiismerni a másikat. Erre pedig kiváló lehetőség az internetes társkereső, az 50plusz Klub.

Hiszen az oldalunk jóvoltából számos fórumon és chat-en keresztül van mód arra, hogy minél többet megtudjunk a kiszemeltünkről. A szokásai, a habitusa, a temperamentuma és akár a külső tulajdonságai is megismerhetők az 50plusz Klub társkeresős adatlapja és a fórumokon nyújtott tevékenysége segítségével.

Bátran írjunk rá és bátran beszélgessünk el vele olyan témákról, amelyek majd biztosan előkerülnek akkor, hogyha együtt tervezzük élni a mindennapjainkat! Mindenki mást szeretne ugyanis egy párkapcsolattól, különösen akkor, hogyha már érettebb korba lépett.

Ne pironkodjunk, kezdeményezzünk nyugodtan és hozzuk szóba a legfontosabb témákat!

Hiszen az internet arra is lehetőséget nyújt, hogy a szokásos társadalmi elvárások és klisék nélkül, úgy ismerjük meg a másikat, ahogy éppen az otthonában a fotelban kényelmesen, akár pizsamában vagy melegítőben ül. Ugyanis később, a mindennapokban is ezt fogjuk majd tenni mindketten, legalábbis időnként.

A netes társkeresés előnye, hogy rengeteg adatot megtudhatunk egymásról és az otthon biztonságos kényelmében térképezhetjük fel azt, hogy mennyire szimpatikus nekünk a másik személy.

Nyilvánvalóan érdemes kalkulálni a kockázattal, hiszen nem feltétlenül azt vehetjük észre például egy fényképen, ami élőben is megragad bennünket.

Viszont a beszélgetésekből nagyon sok minden kiderülhet, talán több is, mint akkor, amikor egy egyébként zajos randihelyszínen találkozunk.

Nem biztos tehát, hogy a nagy udvarlásra és a tipikus randihelyekre van szükségünk akkor, hogyha érettebb korban tervezzük az életünk hátralevő részét leélni egy társsal, baráttal lelki társsal, partnerrel, párkapcsolatban.

Senkinek sem kell magányosan ülnie a négy fal között ma már az internet világában, hiszen a lehetőség mindenki számára adott arra, hogy barátokat találjon, társat találjon és akár a „nagy Ő” is rá kacsintson.

Legyünk tehát bátran őszinték és kérdezzünk bátran, hiszen ma már nem kell félni attól, hogy sok lesz például a telefonszámla! Az internetes chat vagy beszélgetés már teljesen ingyenes is lehet az 50plusz Klub társkereső oldalán.

Merjünk tehát bátran kezdeményezni érettebb életkorban is és ne engedjük, hogy a magány rabul ejtsen bennünket, hiszen a legszebb korban is jogunk van társat találni, partnert találni magunknak akkor is, hogyha már sok csalódáson vagyunk túl esetleg!

 

Emeljük fel tehát a fejünket és keressük tovább Őt, függetlenül attól, hogy hány évesek vagyunk!

 

 

 

Fotó: © getty images

 

 

 

 

Szerkeszt., 26.02.2021