Szex az első randin: igen vagy nem?

Szex az első randin: igen vagy nem?

7 | 2298 Hívások

Szex az első randin: igen vagy nem?

A kritizált, szennyezett, de szeretett és csodált prostituáltak és a világ, amelyben működnek, mindig lenyűgözték és inspirálták az írókat és festőket.De lehet-e kurtizánként aposztrofálni azt, aki az első randin lefekszik a randipartnerével?

 

A középkorban és az új kor hajnalán szégyen volt, ha lány megesett, azaz házasság előtti kapcsolatba keveredett, aminek esetenként gyümölcse is született. Az ilyen lányokat feslett nőszemélyeknek titulálták. Természetesen a férfiakat akkor sem ítélték el, ha ágyba vittek egy hajadont. Náluk ez inkább dicsőségnek számított.Napjainkban megoszlik a vélemény erről a kérdésről. Van, aki azt mondja, hogy első randin semmiképpen, viszont olyanok is vannak, akik azt mondják, hogy ha úgy adódik, akkor mindent bele.A mi korosztályunk már nagy valószínűséggel nem a szüzességét fogja elveszíteni az első közös ágyban töltött perceknél. Így arról szó sincs, hogy a házasságig meg kell őrizni a szüzességünket.

 

Általában fontos a kapcsolatokban, hogy megvan-e testi összhang a partnerek között. Azt pedig, hogy ezt mikor tudjuk leszűrni, az a két fél közös döntése kell, hogy legyen.Ha megvan a közös rezgés, akkor egy együtt töltött éjszaka után is folytatódni fog a kapcsolat.

 

Viszont egy ágyba-bújással az is megállapítható, hogy szexuálisan megvan-e az összhang. Mert hiába vagyunk szimpatikusak egymásnak, jól tudunk beszélgetni, ha az ágyban nem tudunk egymásra hangolódni. Ez hosszútávon úgyis elrontana mindent, így pedig már az elején ki tudjuk szűrni, és így nem pazarolunk el sok időt egymásra feleslegesen.

 

Az első találka során mindenképpen fontos, hogy folyamatosan figyeljük a másik reakcióit, hiszen félig-meddig ismeretlen terepen tapogatózunk. Ha pedig a szex valakinél bizalmi kérdés, minden bizonnyal ő maga nem fogja erőltetni az ismerkedés napján, ilyen helyzetben viszont jobb, ha mi is visszafogjuk a vágyainkat.Ha valaki csak azért ismerkedik velünk, hogy egy újabb strigulát tudjon behúzni a listáján, akkor inkább annak van szégyellni valója, nem pedig nekünk, akik áldozatul estünk neki.

 

Az viszont biztos, ahogy az előbb említésre került, mindenképpen figyelni kell a másik reakcióit, ha pedig gyanúsnak tűnik a másik, akkor még időben le tudunk lépni, még az előtt, hogy bármi történt volna.Viszont ha megvan a tökéletes összhang, megvan a rezgés, jól érezzük magunkat együtt, akkor ne érezzünk szégyenérzetet, ha kölcsönösen megkívánjuk a másikat és az ágyban kötünk ki. Arra azért mindenképpen figyeljünk oda, hogy ne fogyasszunk túl sok alkoholt, ugyanis az alkohol befolyásolhatja az értékítéletünket és helyzetfelismerésünket, így nem biztos, hogy kontrollálni tudjuk a cselekedeteinket, s ilyenkor esetleg a macskajajon kívül más lelkiismereti problémával is szembesülhetünk másnap reggel. Erre pedig senkinek nincs szüksége.

 

Tehát kellő józanság, átgondoltság, de ha megvan a megfelelő hullámhossz és közös rezgés, akkor ne érezzünk szégyent, ha eltöltünk egy kellemes estét vagy éjszakát a randipartnerünkkel. S a reggeli ébredés egy új kezdet hajnala és jó kapcsolat kezdet is lehet.

 

 

Fotó © Fotolia – Auteur : Kaspars Grinvalds

 

 

 

 

 

Szerkeszt., 10.09.2020