A 3 +1 legfontosabb pont az online profil kitöltéséhez

A 3 +1 legfontosabb pont az online profil kitöltéséhez

2 | 1760 Hívások

Hosszas várakozás után még mindig nem akadt jelentkező? Akkor feltehetőleg az Ön online profilja nem megfelelően lett kitöltve. Ennek elkerüléséért adunk pár tippet a megfelelő tartalmú profil kialakításához.

 

A jó első benyomás elnyerését minden esetben egy sikeres profil biztosítja. Ahhoz, hogy ezt elérje fontos, hogy az összes mezőt, amilyen hiánytalanul csak lehet töltse ki. Egy nyitott szöveg akár nagy nehézségeket is okozhat a későbbiekben. Most itt az alkalom, egy hiteles kép kialakításához.

 

1.Többet magamról

 

Ez a tartalom különösen érdekes másoknak, hiszen ez a pont nagyon individuális és személyre szabott. Amennyire lehetséges, ennek a résznek szórakoztatónak kell lennie. Itt felkínálkozik a lehetőség arra is, hogy az ember finoman jelezze, mik azok a dolgok, amik számára kevésbé pozitívak, s mindezt a nélkül teheti, hogy negatív felhangja legyen. Mindezt pontokban rögzíthetjük, mint megbízhatatlan, koránkelő, stb. A többet magamról rész a legtökéletesebb hely arra, hogy elmondja azt, amit a másiknak feltétlenül tudnia kell Önről, mi az ami valóban boldoggá teszi, mi az amiről a másik jobban meg tudja ismerni és végül azt, hogy Ön mit vár el egy kapcsolattól vagy barátságtól.

 

2. A profilkép

 

Egy jó profilkép kiemelt fontossággal bír az online párkeresésben. Profilfotó nélkül ugyanis kevesebb az esély arra, hogy valaki Önre írjon, hiszen sokan szeretik látni, hogy ki az akivel meg akarnak ismerkedni, ez egyfajta biztonságot ad. Egy szép fotóval meg tudjuk mutatni személyiségünk legszebb oldalát, amivel sok pluszpontot gyűjthetünk. Mindez egy személyes találkozó hatását kelti. De milyen képet is csináljunk? Egy mosolygós arc nyitottságról, attraktivitásról árulkodik, szemben egy komor arccal. Fontos még, hogy a fotónk az aktuális énünket tükrözze. Ellenkező esetben a partner becsapva érezheti magát, például egy személyes találkozót követően.

 

3. A képtár

 

Ez a pont nem feltétlenül fontos, ugyanakkor további lehetőségeket nyit meg, amelyek által a felhasználó jobban megismerhetővé válik. Ha például valakinek van egy háziállata, akivel szeretettel törődik, ebben a pontban meg tudja ismertetni a leendő élettársával. Ez vonzza a hasonló gondolkodású embereket, amely az első közös beszélgetésig is elvezethet. A képgalériába a hobbijaink is számításba jöhetnek. Feltölthetünk képeket, amelyeken éppen kedvenc hobbinkat űzzük, fotókat egy gyönyörű utazásról, egyszóval bármit, ami újabb betekintést enged az életünkbe.

 

+1 Jó tanács

 

Egy profillal kapcsolatban még több mozgásterünk lehet, ha egy személyes blog is a rendelkezésünkre áll, például egy csodálatos utazásról beszámolhatunk benne, vagy egyéb meglátásainkat ismertethetjük olyan dolgokról, amelyek közel állnak a szívünkhöz.

 

Végezetül a profilunk címe az, amely a legtisztább módja annak, hogy eláruljunk valamit magunkról. Ilyen frappáns címeket adhatunk profilunknak, mint: tengerjáró, könyvmoly, szenvedélyes alpinista, kedves útitárs kerestetik, életvidám és boldog...

Szerkeszt., 22.06.2017

Ehhez a cikkhez jelenleg nem tartozik hozzászólás.